Fettsugning mot Lipödem funkar!

Har du gått och grubblat om att fettsugning mot lipödem inte fungerar då har du grubblat klart efter detta inlägg.

Lipödem är mer utbrett än man tror. Det är en sjukdom som får fettvävnaderna att binda ihop sig och gör en fetare än vad man borde vara trots en strikt diet och ett kaloriunderskott så blir man ändå fetare och fetare. Men äntligen finns det en beprövad metod för att bli kvitt denna metod! Jag besökte Estetikum i Uppsala för att diskutera lite kring fettsugningen mot lipödem. Efter rådgivningen med kirurgen så känns det väldigt tryggt att snart få placera sig i deras salar för att göra en fettsugning av detta elände. Fick se en hel del före och efter bilder på patienter som utfört behandlingar hos de och har även kontaktat dessa personer för att dubbelkolla att de varit nöjda med efter resultatet. Samtliga sa att de fortfarande är nöjda och att inga nya fettbildningar har påträffats.

Jag har nu bokat in en tid efter nyår så januari 2019 kommer min första behandling att utföras. OCH JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT DEN. Jag kommer uppdatera bloggen med mer info efter behandlingen.

Estetikum hittar ni alltså i uppsala och adressen till deras sida är www.estetikum.se och mer info om lipödem hittar ni här